Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Вензхоу Снда Мацхинери Цо, Лтд

Тел: + 86-577-65165096

Мобилни: +8615858563760

Емаил: салес.снда@гмаил.цом
салес@снда-мацхинери.цом

Додај: Индустријска зона Донгсхан, Руиан Цити, провинција Зхејианг, Кина


Арт Папер Ролл Слиттер

Арт Папер Ролл Слиттер

Арт Папер Ролл Слиттер Када се за опис машине описује термин "преса за прешање" или "машина за резање", три дела се називају одмотавањем, резањем и преокретањем. Слитне премазе се обично користе за прорезивање пластичних фолија, папира и метала ...

Products Specifications:

Арт Папер Ролл Слиттер Када се за опис машине описује термин "преса за прешање" или "машина за резање", три дела се називају одмотавањем, резањем и преокретањем. Слитне превртаче се обично користе за прорезивање пластичних фолија, папира и металних фолија. Ступањ одмотавања стабилно држи ваљак и омогућава му да се окреће; она је или кочница или усмјерена на одржавање тачне напетости у материјалу. Неке машине имају погађено отпуштање које смањују ефекат инерције када почињу да се одмотавају тешке ролне или када је материјал веома осетљив на напетост.

Art Paper Roll Slitter

Art Paper Roll Slitter


Машина за резање је нови модел који је погодан за убацивање ваљака папирног папира, факс папира, медицинског електрокардиограма папира, термалног папира, термопрекидне траке и папира за снимање, који су сви са малим језгром.


Карактеристике:

1. Пнеуматски аутоматски уметање папира.

2. Схадегуиде штампање.

3. Главни мотор са ВФД.

4. Аутоматско бројање дужине

5. ПЛЦ са екраном осјетљивим на додир.


Ако не можете пронаћи одговарајућу величину за вас, плс нам рећи и можемо вам специјално дизајнирати другу димензију за вас.


Hot Tags: арт папир слитник, Кина, добављачи, произвођачи, фабрика, јефтини