Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Вензхоу Снда Мацхинери Цо, Лтд

Тел: + 86-577-65165096

Мобилни: +8615858563760

Емаил: салес.снда@гмаил.цом
салес@снда-мацхинери.цом

Додај: Индустријска зона Донгсхан, Руиан Цити, провинција Зхејианг, Кина


Машина за резање папира без карбона

Машина за резање папира без карбона

Машина за резање папира без карбона, Након што снимите видео или снимак кад је наш техничар на страни купца, касније једном изађемо у сусрет проблему, купац може покушати пронаћи рјешење у овом запису, ако га и није, онда нас поново контактирајте путем интернета. Главне карактеристике: Машина је погодна за резање и ...

Products Specifications:

Машина за резање папира без карбона, Након што снимите видео или снимак кад је наш техничар на страни купца, касније једном изађемо у сусрет проблему, купац може покушати пронаћи рјешење у овом запису, ако га и није, онда нас поново контактирајте путем интернета.

Машина за резање папира без карбона

Машина за резање папира без карбона


Главне карактеристике:

Машина је погодна за резање и премотавање различитих ролних материјала, као што су БОПП, ПЕТ, ЦПП, ЦПЕ, ПВЦ, алуминијумски папир и фолија.

1. Цела машина контролише ПЛЦ систем. Он може поставити радне параметре преко екрана осетљивог на додир, према захтеву за резање. Приказује ЛЦД екран и прати радни статус. Контролни систем има функцију као што је пуштање у рад, слободни доказ и бројач бројача итд. И веома је лако за рад.

2. Увести систем за аутоматску контролу напуштања за одвијање, држати константну напетост од одвијања. Такође се може контролисати управљање конусом у складу са захтевима за резање. Увести јапански МИТСУХАСХИ ЛПЦ фотоелектрични систем аутоматског поравнања за контролу положаја ивице. Трацк Едге или Трацк Лине аутоматски осигурава правилан положај текућег материјала.

3. Пнеуматска квачила мање за вратило за учвршћивање ролне и хидрауличко подизно подизање (опција)

4. Одељак главног погона и премештања управља се од стране два векторска контролна мотора одвојено. Надувавање напетости се контролише ПЛЦ системом у складу са унапред подешеним параметрима и пречником преоптерећења у складу са захтевима за резање. Контролна метода је аутоматска дигитална корекција.

5. Ваљак за премештање је осовина диференцијалног ваздуха (Голденрод или слично), сила клизања се може аутоматски подесити да би се прилагодила разноликости дебљине материјала за резање са више ролера.Hot Tags: машина за резање папира без карбона, Кина, добављачи, произвођачи, фабрика, јефтини