Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Вензхоу Снда Мацхинери Цо, Лтд

Тел: + 86-577-65165096

Мобилни: +8615858563760

Емаил: салес.снда@гмаил.цом
салес@снда-мацхинери.цом

Додај: Индустријска зона Донгсхан, Руиан Цити, провинција Зхејианг, Кина


Машина за резање термалних папира

Машина за резање термалних папира

Машина за резање ролне са термалном папиром, рачунар Машина за скидање папира са папиром за стрижење папира за аутоматско пражњење папира и аутоматске аутоматске аутоматске аутоматске аутоматске уске траке за папирологију Функционалне карактеристике: Ова машина је машина за резање високе прецизности и високе осетљивости, са ...

Products Specifications:

Машина за резање ролне са термалном папиром, рачунар за брзу резање и превртање рачунара

Thermal Paper Reel Slitting Machine

Thermal Paper Reel Slitting Machine


Машина за скидање папира Машина за папирне траке Аутоматска оштрица за стрижење папира

Функционалне карактеристике:
Ова машина је опрема за резање високе прецизности и високе осетљивости, са напухљивим лежајем се користи за храњење и пријем материјала. Увезена магнетна склопка за прашину усвојена је да контролише напетост. Увезени уређај осјетљив на плин је усвојен да би се открило исправљање ваљања, уз потпуно аутоматску контролу хидраулике. Аутоматско откривање, исправљање и мјерење се могу реализирати. Карактерише га прецизно резање, брза брзина резања, једноставно руковање и одржавање итд. Постоје два изборна главна мотора, један електромотор, двоструки електромотори.

Намена:
Примјењује се за алатне траке индустријске траке, целофанске траке, заштитне фолије, бакарне фолије, алуминијумске фолије, ОПП, ПЕ, ПВЦ-а, плоча, тканине итд. Ова машина се широко примјењује у индустријама као што су штампање, електроника, кожа, одевање, пластика, итд.


Hot Tags: машина за резање термалних папира, Кина, добављачи, произвођачи, фабрика, јефтини